Rodik: Radiću isto što sam do sada radio

"Radiću ono što sam radio do sada. Vratiću se uobičajnim stvarima, igraću tenis, udaraću lopticu, trenirati i sve što ide uz to... Baš ono što sam do sada radio, ali sve će se završiti pre nego što shvatim", rekao je Rodik.

Amerikanac je rekao da ne postoji način na koji čovek može da se pripremi da se oprosti sa nečim čemu je posvetio ceo život.

"Iako se poslednjih par dana osećam odlično, shvatam da ću morati da se pozdravim sa nečim čemu sam posvetio život, i ne postoji način na koji mogu da se pripremim za to"
, kazao je on.

Rodik je rekao da će u preostalim mečevima igrati agresivno, kao I do sada, i da će pokušati da osvoji titulu. On je uz osmeh dodao da neće sledeće godine braniti trofej ako uspe da ga osvoji ove.

Rodik je na novinarsku primedbu da je bio najbolji teniser SAD posle generacije Pita Samprasa i Andrea Agasija kazao da nije imao mnogo izbora.

"Nije to baš neko dostignuće. Nisam imao velikog izbora, izašao sam iz najbolje generacije ili dve najbolje generacije. Osećao sam odgovornost da moram da budem najbolji. To je nešto na šta sam ponosan", rekao je bivši najbolje rangirani teniser sveta.

Endi Rodik sutra igra meč osmine finala protiv Huana Martina del Potra iz Argentine.

Beta

Pogledajte još