Amerikanac angažovao mafijaše da kidnapuju "ukrajinsku mladu"

Dejvid Sartin (49) iz predgrađa Hjustona, upoznao je atraktivnu Ukrajinku Elenu Barikinu pre tri godine na vebsajtu koji zapadnjake "povezuje" lepoticama iz Istočne Evrope. Brzo su se sprijateljili i on je krenuo da je posećuje u njenoj domovini, ali i šalje desetine hiljada dolara za njenu "pevačku karijeru".

Međutim, Dejvid nije bio bogataš. Štaviše, bio je nezaposlen i živeo je od invalidske penzije zbog dve operacije leđa, kao i nagodbe od 400.000 dolara nakon razvoda sa bivšom ženom 2006. godine.

Njegova bivša žena Beti, koja je bila 13 godina starija od njega, kaže da je "napravio budalu od nje" i ističe:

- Sada je pronašao nekoga malo pametnijeg od sebe.

Kako to neretko biva sa "ljubavima" putem vebsajtova za upoznavanje, stvari su se zakomplikovale kada je prošle godine saznao da Elena ima dečka Rusa i da je to razlog zašto nije želela seksualne odnose pre braka.

Ubrzo je usledio raskid, nakon koga je ogorčeni Dejvid pokušao da prijavi Elenu sajtu za Interent prevare, objašnjavajući da zbog čitave situacije razmišlja o samoubistvu.

- Nisam imao pojma da je u pitanju prevara jer sam joj verovao svim srcem i ona je to znala. Ovo je jako okrutno uraditi nekome. Kada sam se vratio kući, prva misao mi je bila da oduzmem sebi život, ali sam se plašio bola - kazao je tada Dejvid.

Međutim, priča se ne završava "slomljenim srcem", već je Dejvidova ogorčenost poprimila vrlo agresivan oblik. Naime, on je kontaktirao ljude koji su naizled bili mafijaši, a zapravo su bili tajni agenti. Pristao je da plati 50.000 dolara da Elenu kidnapuju, ubace u sanduk i pošalju iz Ukrajine u Ameriku kao paket.
Njegov plan je bio da zatvori Elenu u kamp kućicu i da je otkruje nakon nedelju dana provedenih s njom.

Nakon što je platio 25.000 dolara unaprijed, Dejvid Sartin je uhapšen, pre nego što se nešto zaista ozbiljno desilo. prije nego što je uhapšen.

Zastrašujuće, ali on je verovao da je kidnapovanje put do njegove sreće sa Elenom. Proglašen je krivim za pokušaj otmice i pokušaj ubistva i trenutno služi kaznu u zatvoru.

Da li se plašite "Internet ljubavi"?

Pogledajte još