Nastasić: Preko Sitija do prvog tima reprezentacije

"Kada sam dolazio u Italiju trebalo mi je malo vremena da se naviknem, ali sam se potrudio da to prođe što pre, pa ću se potruditi da tako bude i ovde u Engleskoj. Samo saznanje da igram u klubu kakav je Mančester siti sigurno da znači mnogo i nadam se da ću dobrim igrama u klubu izboriti status u reprezentaciji Srbije", rekao je Nastasić, a preneo je danas zvanični sajt Mančester sitija.

Nastasić, koji je sa engleskim klubom pred kraj letnjeg prelaznog roka potpisao ugovor, kazao je da nije očekivao da posle samo godinu dana napusti italijansku Fiorentinu.

"Sredinom avgusta sam saznao da se Siti interesuje za mene, ali nisam očekivao da posle godinu dana u Fiorentini pređem u tako veliki klub kakav je Mančester siti i ligu kakva je Premijer liga", kazao je ovaj 19-godišnji Valjevac.

"Igranje za Siti znači boriti se za trofeje i mi ćemo se boriti da osvojimo svaki trofej. To mi je veliki motiv i zbog toga sam došao u klub. Ima mnogo dobrih igrača, radujem se što ću igrati sa igračima kakvi su Vensan Kompani i Karlos Teves", dodao je on.

Nastasić je istakao da je razgovarao sa srpskim fudbalerom Aleksandrom Kolarovim, dok sa bivšim kapitenom "orlova" Nemanjom Vidićem nije razgovarao zbog, kako je rekao, "velikog rivalstva između dva kluba".

"Razgovarao sam sa Kolarovim kada sam čuo da ima šansi da pređem u Siti, dok sa Vidićem nisam razgovarao jer je poznato da postoji veliko rivalstvo između Sitija i Junajteda", kazao je Nastasić.

Beta

Pogledajte još