Biševac: Odbrana je osnov svake uspešne ekipe

"Mnogi smatraju da je odbrana najbolji deo našeg tima, ali defanziva je osnov svake uspešne ekipe. Jaka, sigurna odbrana, daje sigurnost da se i u napadu uradi ono što se planira. Voleo bih da nastavimo imidž i kvalitet defanzive koji su nam ostavili prethodnici u reprezentaciji", rekao je Biševac na konferenciji za medije u Sportskom centru u Staroj Pazovi.

Biševac, koji je sa 29 godina trenutno najstariji igrač u reprezentaciji Srbije, smatra da bi pobedom protiv Škotske u Glazgovu, nacionalni tim stekao neophodno samopouzdanja za nastavak kvalifikacija.

"Sve zavisi od nas, naše igre, raspoloženja. Znamo da će nam biti teško u Glazgovu, čeka nas borben, agresivan rival. Početak kvalifikacija je jako važan. Pobeda bi nam donela preko potrebno samopouzdanje", dodao je Biševac.

Izabranici selektora Siniše Mihajlovića prvi meč u kvalifikacijama odigraće u subotu od 16 sati protiv Škotske na "Hempden parku" u Glazgovu, a tri dana kasnije od 20.30 sati na stadionu "Karađorđe" u Novom Sadu dočekuju Vels.

(Tanjug)

Pogledajte još