Dve osobe teško, a sedam lakše povredjeno u udesima

BEOGRAD, 6. septembra 2012. (Beta) - Dve osobu su teže pvredjene, a sedam lakše u pet saobraćajnih nezgoda koje su se tokom noći izmedju srede i četvrtka dogodile u Beogradu, rečeno je u beogradskoj Hitnoj pomoći.

Devojka stara oko 23 godine povredjena je kao pešak u Bulevaru oslobodjenja preko puta hotela M i prebačena na reanimaciju Vojno-medicinske akademije (VMA). Nesreća se dogodila sinoć nešto posle 19 časova.

Muškarac star oko 50 godina teško je povredjen pošto je pao sa motora na početku Mosta na Adi kod Hipodroma nešto pre ponoći. On je zadobio prelom baze lobanje i curela mu je krv iz ušiju, pa je takodje prebačen na VMA.

Muškarci od 44 i 29 godina lakše su povredjeni u udesima u Ulici Milana Rakića i u Košutnjaku kod restorana Aleksandar, a još pet osoba na Topčiderskoj zvezdi kod česme ka Miloševom konaku u udesu dva vozila.

Hitna pomoć Beograda intervenisala je u noći izmedju srede i četvrtka ukupno 119 puta, od čega 23 puta na javnim mestima, a od hroničnih bolesnika najviše su se javljali oni koji boluju od srčanih oboljenja.

Pogledajte još