Tom Kruz demantuje da mu je crkva birala ženu

LOS ANDJELES, 6. septembra 2012. (Beta-AFP) - Advokat Toma Kruza nazvao je "dosadnim starim lažima" informacije magazina Veniti fer, koji je objavio da je Sajentološka crkva, čiji je glumac vernik, svojevremeno organizovala audicije kako bi mu našla ženu.

Pozivajući se na neimenovane izvore, magazin je objavio da je crkva 2004. "testirala" glumice kako bi našla novu ženu Kruzu, koji se 2001. razveo od Nikol Kidman. "Članak Veniti fera je suštinski ponavljanje dosadnih starih laži koje su se već pojavljivale u tabloidima i sa istim izvorima", naveo je u saopštenju glumčev advokat Bert Filds. "To je staro, dosadno i neistinito", dodao je. Na članak je reagovala i Sajentološka crkva. "Veniti fer se zasniva samo na maloj grupi protivnika sajentologije, šačici otpadnika, proverenih lažova spremnih na krivokletstvo radi sopstvene promocije", navodi se u saopštenju crkve.

Tom Kruz oženio se Kejti Holms u novembru 2006, a dve godine ranije je, prema Veniti feru, supruga prvog čoveka Sajentološke crkve Šeli Miskavidž pokrenula tajnu operaciju radi pronalaženja nove žene za holivudskog glumca. Glumice članice crkve tada su pozvane na audiciju, na kojoj su, pored ostalog, upitane šta misle o Kruzu, piše magazin. Kao najbolja kandidatkinja odabrana je Nazanin Boniadi, rodjena u Iranu a odrasla u Londonu, koja je sa Kruzom izlazila od novembra 2004, navodi Veniti fer u članku pod nazivom "Ono što Kejti nije znala". Ipak, od Nazanin Boniadi odustalo se posle mesec dana, pošto nije delovala dovoljno blisko sa glumcem u javnosti, navodi list. Njihova veza okončana je u januaru 2005.

Pogledajte još