Skarlet Johanson zapalila konvenciju Demokrata (VIDEO)

Skarlet Johanson (27) dominira binom kako stavom, tako i savršenim stajlingom, 6. septembra na velikoj Demokratskoj konvenciji koja je bila udarni događaj u borbi američkih Demokrata za reizbor Baraka Obame na mesto predsednika SAD.

Mlada glumica, poznata po širini interesovanja, koja sve više zalaze i u politiku, zasenila je sve prisutne svojim jasnim stavom kojim je želela da angažuje mlade glasače da se angažuju na ovim izborima.

- U 2008, manje od polovine od svih glasača uzrasta od 18 do 24 je glasalo. Mladi Amerikanci, zašto govorimo na pola glasa kada toliko mnogo pitanja u igri direktno utiče na nas? Znate za koga ću ja glasati. Neću vam reći za koga vi glasate. Ovde sam da vas zamolim da se posvetite glasanju - jasna je Skarlet u svom obraćanju brojnim glasačima Demokrata na konvenciji održanoj u Šarlotu, Severna Karolina.

Za razliku od Skarlet Johanson, njen znatno stariji kolega - Klint Istvud je vrlo jasno i glasno na konveciji Republikanaca podržao politiku drugačiju od one koju trenutno vodi Barak Obama.

Nakon što vide Skarlet ovako savršenog stajlinga sa jasnim stavom i hrabrošću, čini se da će Amerikanci samo zbog nje opet izglasati Obamu. Ili, ipak to nije dovoljno? Videćemo... Bez obzira na politiku: Bravo Skarlet!

Pogledajte još