Kejt Midlton trudna, ako bude ćerka zvaće se Dajana

Prijatelji tvrde da je Kate uverena da se to zaista događa, a dok ona i Vilijam trenutno srećnu vest drže za sebe, jednostavno su preplavljeni veseljem - otkrio je blizak prijatelj kraljevskog para za časopis Star.

- Žena uvek prepozna prve znakove, a veruje se da je strastvena noć koju su Vlliam i Kate proveli u svom unajmljenom seoskom imanju u Velesu neposredno nakon završetka Olimpijskih igara učinila čudo - dodao je isti izvor.

Ranije su se dogovorili da - ako bude devojčica, zvaće se dajana, a princ Vilijam upravo i priželjkuje čerku.Kraljici to nije pravo ali...

Poznato je da su princ i vojvotkinja od Kambridža, oboje 30-godišnjaci, bili vrlo uzbuđeni na Olimpijadi, ali malo je ko u tome prepoznao mogućnost da je u pitanju beba. Moguće je i da je njihov drugi medeni mesec bio prekretnica u njihovu braku. U svakom slučaju, kraljevski par blista od sreće.

Vest bi zvanično trebalo da bude objavljena posredstvom službe Bakingemske palate. Dok to ne bude učinjenjeno, neki vest uzimaju sa rezervom, pogotovo što nije prva. Navodno je Kejt zatrudnela odmah posle venčanja, ali je imala spontani pobačaj. Supruga princa čarlsa, klasična maćeha kao iz priče, sve vreme tvrdi da je kejt neplodna.

Kejt i Vilijam se se venčali 29. aprila prošle godine i od tog trenutka oboje su naglašavali kako jedva čekaju dete. U svim dosadašnjim intervjuima princ Vilijam je odbijao da potvrdi, ali i demantuje vesti o trudnoći svoje supruge, prenosi Jutarnji.

- Od mene nećete dobiti ništa. Moja su usta zatvorena. Sviđa mi se ideja o porodici i oboje, Ketrin i ja, znate, veselimo se velikoj porodici u budućnosti - jednom je izjavio.

U međuvremenu su obelodanjeni i detalji iz njihovog bračnog života, poput onog da Kate nema kućnu pomoćnicu, kuvare ni stiliste i uživa u ulozi supruge.

Kraljevski par upoznao se 2001. na St. Andrew koledžu gde su oboje slušali predavanja iz istorije, ali presudan događaj za početak njihove ljubavi dogodio se godinu kasnije. Princ je zgodnu brinetu uočio na humanitarnoj modnoj reviji održanoj u martu 2002. na kojoj je njegova buduća odabranica nosila izazovnu prozirnu haljinu. Tokom veze jednom su i prekinuli, ali na kraju je ljubav ipak pobijedila.

Kruna njihovog braka, ali i najiščekivaniji događaj od trenutka kad su se jedno drugom zakleli na večnu ljubav svakako bi bilo dete. Time bi se, naravno, učvrstio i Vlliamov položaj britanskog prestolonaslednika.

7.9.2012.

Pogledajte još