Sretenović u Partizanu

BEOGRAD, 7. septembra 2012. (Beta) - Doskorašnji kapiten slovenačke Olimpije i novi štoper Partizana Sreten Sretenović rekao je u petak da je dolazak u klub iz Humske bio spontan i da je zadovoljan što se posle pet godina igranja u inostranstvu vratio u srpski fudbal.

"Dolazak u Partizan je došao spontano, poziv od takvog kluba se ne odbija. Zadovoljan sam što sam se posle pet godina igranja u inostranstvu vratio u srpski fudbal", rekao je Sretenović agenciji Beta.

On je sa Partizanom prošle nedelje potpisao trogodišnji ugovor, a priliku da debituje imaće 15. septembra na utakmici petog kola Super lige Srbije protiv Hajduka iz Kule.

"Fizički sam spreman, odradio sam kompletne pripreme sa Olimpijom. Malo smo ranije počeli prvenstvo, a i igrali smo evropske utakmice. Konkurencija će biti jaka, Partizan je veliki klub, a dobra konkurencija donosi bolje partije svih nas", kazao je ovaj 27-godišnji Čačanin.

On je karijeru u beogradskom Radu, odakle je na leto 2007. godine prešao u Benfiku, a igrao je još za poljsko Zaglebje, rumunsku Politehniku, ruski Kuban i portugalski Leišoeš.

Pogledajte još