A za Severinu - Nekretnine od 7 miliona evra!

Nije tajna da je Seve na poklon od Milana dobila penthaus u Njegoševoj ulici u Beogradu, koji je sama uredila. Dok se pevačica bavila dekoracijom kompletnog enterijera po feng-šuiju, Milan je nadgledao radove i trudio da sve besprekorno funkcioniše, a na renoviranje su uložili oko 10.000 evra. Nakon toga, na samo pedesetak metara od njihovog beogradskog stana, po njenoj želji kupili su kafić „Moda" u koji su često svraćali, a za to su iskeširali milion evra.

Srpski biznismen je prilično galantan prema svojoj dragoj, pa joj je tako poklonio i muzički studio u Vršcu u kome je Seve provodila dosta vremena dok nije na svet došao njihov naslednik Aleksandar. Pored studija u Vršcu, pevačica je na poklon dobila i hotel „Vila breg", u čije je renoviranje uloženo oko tri miliona evra.

Srpskoj snajki očigledno prija boravak u Srbiji, gde par provodi veći deo godine. A kako bi je što duže zadržao u Srbiji, Milan je napravio njihov mali raj na salašu u Čeneju kraj Novog Sada. Salaš je uređen poput najluksuznijih svetskih džet-set vila, s ogromnim dvorištem, sportskim terenima i bazenom. Luksuzni nameštaj kupljen je u Italiji, a reč je o limitiranim kolekcijama poznatih brendova. U okviru vile nalaze se teretana i sauna, a sva kupatila imaju džakuzi.

Vreme koje Seve provodi u Zagrebu, kako zbog poslovnih, tako i privatnih obaveza, olakšao joj je njen izabranik, koji je još jednom pokazao da ljubav nema cenu. Ne štedeći ni kunu Milan je Severini kupio kuću u prestonici Hrvatske, na imanju koje se prostire na 1.300 kvadratnih metara.

Izvor: Pulsonline

Pogledajte još