Jelena Karleuša: Nataša me kopira

Tako će gledaoci nove emisije „VIP room“ na Televiziji „Pink“ imati priliku da najpre vide Natu, a potom i JK u vrlo sličnim odevnim kombinacijama i sa identičnim cipelama sa šiljcima.

Ovu informaciju Jelena je očigledno saznala tek nakon što su obe završile snimanje, a pošto će se Bekvalčeva ipak prva pojaviti u ovom, sve osim neupadljivom komadu garderobe, popularna JK je istakla da je ona ipak njih prva prikazala u javnosti.

- Ako mojim koleginicama nije bezveze da kupuju identične stvari, idu kod mojih muzičkih producenata, tekstopisaca, stilista, ja nemam ništa protiv - napisala je Jelena na “tviteru”, a preneo portal „pulsonlajn“. Kako kasnije ovog posta nije bilo na pomenutoj društvenoj mreži, verujemo da ga je pop diva u međuvremenu sklonila, a na koga je mislila, nije bilo teško zaključiti. No, pošto slika govori više od hiljadu reči, kao dokaz svojoj tvrdnji ponovo je postavila sliku svoje ćerke Atine nastalu pre dva meseca, na kojoj nosi „sporne“ cipele.

- Čisto da se zna ko je prvi nosio ove čizmice! I to pre dva meseca.čistoda se zna. Atina trendseterka - napisala je Karleuša.

Misteriju od koje se ledi krv u žilama da li je Nata videla cipele na Jeleninoj fotografiji ili je pak naprosto slučajno kupila istu obuću jer joj se dopala nismo uspeli da razrešimo.

Bekvalčeva, koja ovih dana vredno radi na novim pesmama, nije odgovorila na pozive, a ni iz njene PR službe nismo dobili izjavu. No, to i nije toliko bitno, jer učinjenom poslu mane nema i obe pevačice ćemo videti u istoj obući, a kojoj od njih dve bolje stoji, sami procenite.

Izvor: Alo

Pogledajte još