Kako da znate da li je on zver u krevetu?

Izbor cipela i odeće

Muškarac koji traži odgovarajuće cipele uz jaknu i ostalu odeću zna da bude veoma pedantan i u krevetu. Biće mu važno da vas zadovolji i stimuliše kako biste na kraju došli do potpunog užitka. Tip muškarca koji u svom stilu odevanja paze na detalje su i dobri ljubavnici jer će i krevetu obratiti pažnju na ono što vama odgovara i što vas posebno uzbuđuje.


Obožava hranu

Svi znaju za onu čuvenu da ljubav na usta ulazi. Moglo bi se reći da je i put do seksualnog zadovoljstva povezan sa hranom. Zato obratite pažnju na njegov izbor hrane. Onaj ko uživa u ukusu, uživa i u seksu. Ako priča sa vama za vreme večere , znači da će se tako ponašati i u krevetu. Još bolji seks možete očekivati sa muškarcem koji voli da isprobava nove ukuse.

Zna sa novcem

Ne radi se o bogatstvu, već o tome kako raspoređuje novac. Ulokiko primetite da nerado troši novac na vas radi se o sebičnom muškarcu koji i u krevetu razmišlja samo o sebi. Bez obzira na to koliko zarađuje, ukoliko vas počasti i sladoledom, način na koji to radi pokazaće vam da li je dovoljno opušten i samouveren u krevetu.

Mmm, sportisti!

Ustaljeno je mišljenje da su sportisti dobri ljubavnici, a u tome i ima neke istine. Zašto? Pa zamislite timski rad, dobru koordinaciju i izvajano telo! A to telo, koje je u dobroj formi, može podneti sve zahteve u krevetu.

Kako se ljubi?

Ako vas poljubi polako, nežno i senzualno, očekujte dobar seks. Ukoliko vam vraća poljupce istim ritmom, znači da misli i na vas, a ne samo na svoje zadovoljstvo.


Pametan je

Muškarci koji vole da čitaju i imaju razna interesovanja poput filma, putovanja ili nekih drugih umetnosti, obično su dobri ljubavnici. Jednostavno objašnjenje glasi ovako: ukoliko ga zanimaju razne stvari u životu, isto tako ćete ga zanimati i vi.

Izvor: 24sata.rs

Pogledajte još