Nedeljni horoskop (10.9 - 17.9)

OVAN

POSAO:Početak ove nedelje može da bude težak za Ovnove,posebno one koji su rođeni u prvoj dekadi i prvoj polovini druge dekade znaka.Veliki napor mora da se uloži kako bi se željeni posao ostvario.Druga polovina nedelje povoljna za novac.

LJUBAV: Kada se planeta ljubavi Venera ulazi u sazvežđu Lava,tako se apetiti za strašću uvećavaju.Mada Venera u Lavu u jednom trenutku može da se pokaže i kao stabilna za vezu i traži nekog ko će da je obezbedi.

ZDRAVLJE :Potrebna je manja dijeta.

BIK

POSAO :Možda ste spori,ali ste sigurno tačni i temeljni pa će i posao koji ste pokrenuli prošle nedelje biti dobar i finansijski jak.Pomoć možete da tražite od Vage ili Blizanaca.
LJUBAV: Skloni ste vezama sa teškim energetskim znakovima. Bikovi u braku ili vezi mogu da osećaju potrebu za promenom stana,kuće,enterijera prostora u kom žive.
ZDRAVLJE: Prehlade i osetljivost.

BLIZANCI

POSAO: Dosta jaka i snažana nedelja za ambiciozne Blizance.Kreativnost i ideje pojačane.Imaćete sreće kada je u pitanju posao i kontakti.Posebno ako imate veze i komunikaciju sa inostranstvom.

LJUBAV:Imate velike dileme.Zapravo,bili ste u dugoj vezi koja se završila,ali su ostale posledice koje morate da prevaziđete.Novo poznanstvo će vas vratiti u život.

ZDRAVLJE
:Dobro se osećate.

RAK

POSAO: Veliki preokret u karijeri.Imaćete jako puno posla posebno kada je veza sa inostranstvom otvorena.Dosta saradnika koji dolaze iz drugih gradova države ali i sveta.Za vas je ovo period vaskrsenja.

LJUBAV
: Neko ko je rođen u vatrenom znaku,Strelac ili Ovan imaće lepe i prijatne trenutake sa vama.Polako ćete se opustiti i ući u novu vezu koju duži period očekujete.

ZDRAVLJE: Problem sa cirkulacijom i ishranom.

LAV

POSAO: Znak kao vi nemože tek tako da se prepusti slučaju ili ne radu.Baš naprotiv,imate period pred sobom kada završavate velike projekte i već ste uveliko u novim idejama i kombinacijama.Dobra saradnja sa Vagom ili Ovnom.

LJUBAV: Lav zna da bude dosta romantičan pa ćete taj šarm i ovoga puta iskoristiti.Generalno dosta težak period u partnerskim odnosima.Često vaša preokupiranost poslom i prejaka ambicija daju da budete izolovani emotivno i to stanje prenosite partneru.

ZDRAVLJE :Problem sa nogama,stopala.

DEVICA

POSAO: Ovo je nedelja koji predstavlja jaku ambiciju i gura posao na najvišem nivou.Vi jedino morate da sačekate sa realizacijom vaših ideja.Preterano očekujete od jednog prijatelja pomoć.

LJUBAV: Ako ste u braku ili vezi partner želi da izgladite odnos.Pokušajte da pružite strpljenje.Trudite se da to bude na najvišem nivou.

ZDRAVLJE
:Pritisak.


VAGA


POSAO
: I dalje imate neopisivu snagu i želju da radite i stvarate i to će se negde urezati na nebu i vratiti kao najlepši poklon.Imate pojačane aspekte za inostranstvo ali ćete verovatno to gledati da realizujete krajem meseca.

LJUBAV
: Ako želite bolju budućnost sa voljenom osobom onda morate da spustite loptu i ponekad poslušate savet prijatelja ili samog partnera.Netreba ići glavom kroz zid,a vi to nerado činite.

ZDRAVLJE:Srce,cirkulacija.

ŠKORPIJA

POSAO
: Treba da koristite svu svoju intuiciju i unutrašnju harizmu,snagu kako biste ostvarili svoje poslovne ciljeve.Mnogi će biti zainteresovani za vas,čak i oni koji nisu hteli da sarađuju ranije.
LJUBAV: Škorpijoni imaju priliku da sretnu zanimljivog Ovna ,Raka ili Vagu.Poslovna energija je struja koja vas povezuje i daje put ljubavi.

ZDRAVLJE:Loš san,više odmarajte.

STRELAC

POSAO: Neko će vas povezati sa uticajnim i jakim ljudima koji vam omogućavaju dalji prodor u karijeri.Imate pojačan faktor sreće kada su zarade u pitanju.Treba da budete kreativni kako biste zaradili što više.

LJUBAV
: Vi ste u fazi kada se sve lepo okreće ka vama.Iako ste imali teži period u pronalaženju ,,idealnog partnera,,sada se polako sve ostvaruje.Imaćete zaista fantastičanu nedelju za druženje,poznanstva,...uživajte!

ZDRAVLJE:Problem sa vidom,povišen šećer u krvi.

JARAC

POSAO: Dosta snažna nedelja za ovaj znak.Posao i samo posao.Šta bi drugo interesovalo jednog Jarca.Evo sada prirodnih aspekata koji pokazuju povoljan period da se nešto promeni i pokrene,unapredi.

LJUBAV: Mislite da ste usamljeni.Niste.To je često taj jarčevski pesimizam koji vam obuzme dušu ako nešto nije kako vi zamislite.Treba da budete u vezi sa osobom koja je kreativna i koja voli da izlazi,druži se.

ZDRAVLJE
:Neadekvatna ishrana.

VODOLIJA

POSAO:Nalazite se u dobroj nedelji kada imate šansu da zaradite više nego planirano.Škorpija ili Ovan su osobe koje su vam potrebne da biste ostvarili plan.

LJUBAV: Vi tražite vernost u suštini.Bilo bi lepo da budete sa jednom Škorpijom,ili Vagom koji vam pojačava mentalnu energiju.Vodolije u braku ili vezi imaju priliku da se sretnu sa bivšom ljubavi.

ZDRAVLJE:Preterano se iscrpljujete.

RIBE

POSAO: Vi treba da se bavite kreativnostima poput sporta ,muzike i umetnosti i tu da nađete ono što vam treba.Svaki projekat koji budete započeli možete da sprovedete u realni tok.

LJUBAV: Morate da presečete.Nesmete biti broj 2 nekome u životu.Ovo se posebno odnosi na žene rođene u ovom znaku,a muškarci mogu imati samo patnju.

ZDRAVLJE:Osetljivi ste na promenu temperature u vazduhu.

Pogledajte još