Mekoli Kalkin se navukao na... umetnost! (VIDEO)

Nakon što su svi svetski mediji preneli fotografije na kojima nekadašnja tinejdž-zvezda Mekoli Kalkin (proslavila ga je uloga nestašnog dečaka u popularnoj porodičnoj komediji "Sam u kući") izgleda vrlo oronulo, mnogi su govorili kako "broji poslednje dane zbog zavisnosti od heroina".

Međutim, najnoviji snimak (u nastavku) dokazuje da te glasine izgleda i nisu sasvim istinite. Čini se, da je burne noći žurki, alkohola i droge, Mekoli odlučio da zameni umetnošću i zdravijim životom.

SAZNAJ: Šta se desilo sa zvezdom filma "Sam u kući"?

Sugestivno ili ne, ali izložba Mekolija Kalkina i njegovih kolega-umetnika zove se "Leisure Inferno", odnosno "Pakao slobodnog vremena". Zanimljivo, zar ne?

Na video snimku koji sledi, Mekoli, koji zaista izgleda bolje nego na pomenutim fotografijama, promoviše izložbu koja će u naredna dva meseca biti deo postavke njujorške galerije "Le Poisson Rouge". Nekada popularni glumac, autor je ove izložbe zajedno sa dvojicom kolega Adamom Grinom i Tobijem Gudšenkom.

Kurt i Mekoli - nadajmo se, dve različite sudbine

(old_image)

Ovog puta, Mekoli nije bio "sam u kući", već je zajedno sa Adamom i Tobijem iskoristio svoj dva miliona dolara vredan stan u Njujorku kako bi naslikali slike za ovu izložbu. Tako je stan postao atelje u kome je "3MB Collective", kako se zove njihova grupa, stvorio i portret Kurta Kobejna - tragično preminulog frontmena benda Nirvana i svojevrsne kulturne ikone jednog doba.

Da li je Mekoli našao spas u umetnosti? Želimo da verujemo da jeste...

Pogledajte još