O Robe, zašto si Robe... oprostio Kristen?

Mladi glumački par Robert Petinson i Kristen Stjuart su se već pomirili, ali ova vest za sada ostaje u domenu trača, jer, kako pišu američki tabloidni sajtovi, njih dvoje se plaše reakcija javnosti.

Nakon što je Kristen prevarila Roba sa oženjenim rediteljem Rupertom Sandersom, miljenik tinejdžerki je ipak odlučio da ne bude tvrdog srca i da ovu "grešku" oprosti svojoj koleginici i ljubavi iz serijala filmova "Sumrak Saga". Njih dvoje su se najverovatnije pomirili prošle nedelje tokom filmskog festivala u Torontu.

Međutim, kako je javnost (posebno fanovi hit-filmova o vampirima) bila vrlo ljuta na Kristen što je prevarila jednog od najpoželjnijih muškaraca na svetu, njih dvoje su odlučili da se skrivaju od javnosti zbog posledica na njihove karijere. Uostalom, njima skrivanje nije strano, jer svoju vezu do raskida nikada nisu ni priznavali, tj. to je tek "izjavom ljubavi Robu putem saopštenja za javnost" uradila Kristen. On je uvek mudro ćutao.

Iako se ne zna da li je li ova informacija tačna ili ne, Kristen je nedavno izjavila da je "sve potpuno u redu". Takođe, često je paparaci fotografišu sa Robovim različitim kačketima na glavi, a mnogi kažu da izgleda bolje nego ikad.

Za zaradu poslednjeg dela "Sumrak Sage" - "Praskozorje 2", ipak je najbitnije da Kristen "brzih usni" i Robu "mekog srca", oprosti ova dama iz videa u nastavku i mnogi poput nje...

Pogledajte još