Felacio koji će ga baciti na kolena

Brzi i divlji felacio ne znači i kvalitetan oralni seks, jer muškarcima kao i ženama često ove stvari gode polako. Zaboravite porno zvezde i ne mislite na njihove egzibicije, već se ponašajte kao mačka koji kruži oko posude sa toplom hranom a dobro zna što hoće i što radi. Da bi ga oralno zadovoljile kao virtuozi seksa izvedite polagani i kvalitetni felacio, o kome će sanjariti još dugo, dugo vremena.


Dok on bezbrižno leži, podvucite se pod čaršaf i iznenadite ga poljupcima. Započnite sa nežnim poljupcima: donji deo stomaka i bedra, kada postane uzbuđen, tada mu započnite nežno ljubiti i penis po celoj dužini i po vrhu. Između poljubaca možete potpuno nežno dodati i jezik, da ga skorz zapalite

Kada poljupci učine svoje, neka vam jezik bude glavno oružje. Baš kao i šibica, njegov penis je najvreliji na vrhu. Njenov glavić je definitivno najosetljivije mesto i zato mu treba posvetiti posebnu pažnju. Takozvana “korona”, odnosno ivica glavića je, takođe, veoma senzitivna tačka.

Dok mu taj deo nadražujete jezikom nežno masirajte rukom.. Usta samo nežno naslonite na vrh penisa pa se malo poigrajte. Proverite koliko jako vaš muškarac felacio uopšte želi.

Sa ustima mu obuhvatite vrh i penisa i pustite ga da oseti vaš topli dah. Nemojte se prebrzo predati. Njegov penis možete i sa zubima potpuno nežno milovati po dužini, ali pazite da se previše ne uživite i postanete pregrube sa zubima. Nekoliko minuta ga tako zadirkujute i kada ocenite da ste ga već dovoljno 'namučile' prepustite se.

Pogledajte još