Dugo nemaš dečka? Možda su ovo razlozi zašto!

Ako si single i ne znaš zašto, neke od ovih stvari bi ti mogle pomoći da shvatiš:

Prebrzo spavaš s nekim

Ne kažemo da moraš čekati tri meseca, ali neke žene ne čekaju ni tri sata. Skakanje s muškarcem u krevet neće te prikazati kao materijal za curu, nego kao materijal za curu koju niko ne zove na drugi sastanak.

Imaš negativan stav

Ako krećeš sa stavom da su svi muškarci svinje zato što su tvoji bivši bili svinje, nećeš daleko dogurati. Možda je teško, ali pokušaj svakome dati šansu. Nedužan dok se ne dokaže krivim, zar ne?

Gubiš vreme

Dogovor o seksu bez emocija s prijateljem može biti super stvar, ali moraš imati na umu da svaki put kada si s njim, propuštaš priliku za nešto stvarno. Osim ako se nadaš da će se zaljubiti u tebe, što je vrlo čest slušaj u filmovima, ali na žalost retkost u stvarnosti.

Osećaj manje vrednosti

Cure koje imaju osećaj manje vrednosti često se ne usude potražiti sreću, jer misle da je ne zaslužuju. Vrijediš onoliko koliko misliš da vrediš, a ako misliš da ne vrediš ništa, to će misliti i drugi.

Izbirljiva si

Jasno da ćeš se držati nekih kriterijuma, ali većina žena koja ne može pronaći dečka to može zahvaliti izbirljivosti... Bolje je dati priliku nekome i shvatiti da ne ide, nego uopšte ne dati priliku.

Sve podređuješ dečku

Jesi li ikada imala dečka, i otkazala sve planove s prijateljicama čim bi on ponudio bilo kakvo druženje? Muškarci vole žene koje su okružene prijateljima i imaju ispunjen društveni raspored: Ako oseti da zavisiš od njega, osjećaće se kao da ga gušiš.

Pogledajte još