Nikada nije bila ni pomenuta nikakva novina

BEOGRAD, 18. septembra 2012. (Beta) - Šef poslaničkog kluba Demokratske stranke u Skupštini Srbije Dragoljub Mićunović izjavio je u utorak da nikada ni u jednom organu stranke nije bilo pomenuto pitanje kupovine nekih novina.

"Ono što ja mogu da tvrdim, jeste da ni u jednom organu Demokratske stranke nikada nije bilo pomenuto pitanje neke novine ni kupovine novina, koliko ja znam", rekao je Mićunović za B92 povodom optužbi potpredsendika Vlade Srbije Aleksandra Vučića da je DS primorao Miroslava Bogićevića, vlasnika "Farmakoma", da kupi 50 odsto vlasništva u "Politici".

Mićunović je rekao da će tražiti dokaze i naveo da ne može neko tek tako da na javnom servisu, Radio-televiziji Srbije, iznosi takve optužbe.

"Ja mislim da je u svetu normalno da ako neko nekoga optuži, onda mora da ima dokaze. Ako se taj koji je nateran pojavi, pa kaže jeste, naterali su me, ali ako dodje treće lice i sedne u sred dnevnika javnog servisa i sad kao specijalni javni tužilac vodi istragu, ja to ne razumem", naveo je Mićunović.

Pogledajte još