Majka preko Facebooka saznala za ćerkinu smrt!

Možete li zamisliti taj strašan trenutak za svakoga, a kamoli za jednu majku?! Vest je sama po sebi užasna kako god da je neko sazna, a posebno ako mu ona "ekspoldira" u lice dok nehajno krstari internetom ili gleda slike prijatelja na Facebook-u!?

Nesrećna Čeril Džons je upravo to radila kada su je zaprepastile objave koje su po profilu na Facebooku počeli da pišu prijatelji njene ćerke Karli: "Mrtva je. Nek počiva u miru", samo su neki od natpisa, prenosi "Huffington Post".

Šokirana majka je odmah je zgrabila telefon pokušavajući da dobije svoju ćerku, ali se na njen mobilni telefon javio policajac koji je u tom trenutku obavljao uviđaj. Rekao joj je da se ka njenoj kući uputio njegov kolega koji će joj objasniti šta se desilo, pa je tako Čeril saznala da joj ćerka umrla sat vremena pre toga.

Inače, Karli je bila manekenka i imala je devojčicu, a uzrok smrti još nije utvrđen. Očajna majka je izjavila da se nekoliko sati pre tragedije čula sa ćerkom i da ništa nije ukazivalo na nesreću, pošto su vodile uobičajeni razgovor u kojem joj je Karlil rekla da je voli,što je uvek i činila. Najavila je i tužbu protiv policije zbog nemara.

Pogledajte još