Il divo održao koncert u Beogradu

Pred oko 10.000 gledalaca, Dejvid Miler iz SAD, Karlos Marin iz Španije, Urs Buler iz Švajcarske i Sebastijan Izambard iz Francuske, izveli su neke od numera sa poslednjeg albuma "Wicked game", ali i poznate pop pesme u operskom maniru sa prethodna četiri albuma.

Uz pozdrav na prilično dobrom srpskom jeziku: "Dobro veče. Drago nam je što smo opet ovde sa vama" i nekoliko "Hvala", šarmantni momci su u dva sata programa otpevali 20-ak pesama.

Sastav "Il divo" je prvi put gostovao u Beogradu u martu 2009. godine, a slavni pevači su rekli da sa tog gostovanja nose lepe uspomene.

Šarmantni Španac Karlos, predstavljajući se kao jedini "singl" momak u bendu, pokušavao je da ostavi utisak na devojke u prvim redovima, šalio se, namigivao i tražio brojeve telefona. Naravno, sve je to bio deo scenarija, koji je pratio svaku pesmu.

 

 

 

 

Višegodišnja karijera "Il Divo" fenomena krunisana je nedavno Classic Brits nagradom za "Artist of the Decade" u Rojal Albert holu u Londonu. Do sada su prodali više od 26 miliona albuma, 150 zlatnih i platinastih diskova, više od dva miliona ulaznica za koncerte.

Pogledajte još