Saznajte šta nas sve čeka u "Nadrealistima"!

Od producenta kuće „Adrenalin“ Svetlane Drinjaković "Blic" saznaje da će glavne uloge tumačiti: Nele Karajlić, Nikola Kojo, Vesna Trivalić, Zoran Cvijanović, Miloš Samolov, Katarina Marković, ali da će biti i puno talentovanih naturščika.

Zanimljivo je da je Nele Karajlić ovog puta zadužen i za scenario, ali i muziku. Zajedno sa Miloradom Milinkovićem Debelim režiraće “Nadrealiste”. Za scenografiju biće zadužen Dukan Radenković, kostime će osmisliti Nena Milovanović, a direktor fotografije je Dušan Joksimović.

- Svaka jednosatna epizoda “Nadrealista” biće rađena u veoma skupoj produkciji. Snimaće se najboljim digitalnim formatom. Inače, biće i dosta studijskog dela emisije, ali tu su i komentari postojećih situacija, odnosno, osvrt na političke aktuelne događaje. Svaka epizoda će u sebi imati zasebnu igranu strukturu koja će trajati petnaestak minuta (kao kratki igrani film) u kojima ćemo videti poznata glumačka imena - kaže Drinjakovićeva.

Da se podsetimo kako je to nekad izgledalo...


Nove “Nadrealiste” gledaćemo najkasnije do Nove godine na „Prvoj“. Glavni protagonista Nele poručio je da ćemo uskoro svi saznati našu neposrednu budućnost.
Pogledajte još