Vermezović: Najbolja igra u sezoni

"Partizan je u prvom poluvremenu sigurno prikazao najbolju igru ove sezone, a utakmica je u celosti bila veoma lepa za gledanje. Momci su vrlo ozibljno odigrali i bićemo bolji u budućnosti, jer za to ima prostora. Igrači mogu mnogo više, uveren sam", rekao je Vermezović televiziji Arena posle utakmice šestog kola Super lige u Beogradu.

POGLEDAJ VIDEO: Partizan - Sloboda Užice 5:0

Vermezović je kazao da nije bitno sa koliko napadača igra njegov tim, već sa koliko igrača završava akcije.

"Nije bitno sa koliko napadača počinjemo utakmicu, već sa koliko igrača završavamo akcije. Mi imamo četiri vezna igrača i svi oni mogu mnogo u napadačkim akcijama, bespotrebno je pričati o tome. Partizan je sposoban da igra u tri formacije i za svakog protivnika se posebno spremamo", kazao je Vermezović.

Trener Slobode Ljubiša Stamenković istakao je da njegova ekipa nije uspela da isprati jak ritam protivnika.

"Sloboda je ovde došla da igra fudbal i utakmica je bila lepa. Sloboda odavno nije odigrala ovako loš završni pas, a Partizan je uspeo da iz tri situacije realzuje dve u prvom poluvremenu, pa je posle bilo teško. U drugom poluvremenu je bio jak ritam za nas koji nismo uspeli da ispratimo i rezultat je veliki zbog individualnog kvaliteta Partizanovih igrača", ocenio je Stamenković.

Trener Užičana je rekao da njegova ekipa nije razočarala.

"Partizan je zasluženo pobedio, ali nismo razočarli. Hteli smo više, međutim nismo mogli. Tijago Galvao je bio jedini raspoložen u našim redovima, a ostali nisu bili na svom nivou", rekao je Stamenković.

Obe ekipe će u sredu igrati utakmice šesnaestine finala Kupa Srbije. Partizan će dočekati Proleter, dok će Sloboda biti domaćin Inđiji.

Beta

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.