Nedeljni horoskop (24.9 - 01.10)

OVAN

POSAO: Tokom nedelje možete očekivati otežanje na poslu i previše očekivanja od drugih.Od sredine nedelje treba da vam se popravi finansijska situacija.Ne bi bilo loše da potražite pomoć i saradnju od kardinalnih znakova kao što su Jarac,Vaga i Rak.

LJUBAV:Ovnovi su uvek spremni na ljubav i zavođenje.Tako i ovog puta imaju šansu da se zaljube u osobu koja ima povezanosti sa umetnošću,neobičnu i pomalo luckastu.Ako planirate kraći put onda će to biti pravi izazov za Vas.Ovnovi u vezi ili braku mogu imati manju krizu,flert ili čak tajnu ljubav.

ZDRAVLJE:Svoju energiju uvek usmerite na ono što volite jer tako čuvate svoj imuno sistem.

BIK

POSAO: Bik je znak materijalizma i nekretnina.Svako ko ima mogućnost da rešava sada pitanje stana,kuće,nekretnina,može da očekuje pozitivan ishod. Za vas je najbolje da radite i sarađujete sa predstavnicima vašeg elementa - zemlja.Jarac,Devica i Bik su znakovi koji su vam najbolji saradnici.

LJUBAV: Dobar period da planirate zajednicu ili brak.Posebno za one koji prvi put ulaze u bračnu zajednicu.Otvoreno polje ljubavi za sve slobodne Bikove.Imate perspektivu da upoznate imućnog partnera.

ZDRAVLJE: Čulo vida osetljivo.

BLIZANCI

POSAO: Mnogi pripadnici ovog sazvežđa će biti pogurani idejom o promeni radnog mesta. Ipak,sve sami radite i planirate.Novac imate od druge polovine nedelje.Ne bi bilo loše da sarađujete sa Škorpijom ili Devicom.Posebno će vam pomoći jedan Ovan.

LJUBAV:Konfuzan period,ali ipak obećava.Sunce učetvrtom polju daje brak,pa je tako izvesno za sve Blizance da naprave korak koji je sada veoma povoljan a to je stabilizacija na polju bračne zajednice.

ZDRAVLJE:Nervozni ste previše.Potrebno vam je više sna.

RAK

POSAO: Nezaposleni su u dobroj poziciji jer mogu da započnu rad tokom nedelje.Dobar odnos sa Jarcem i Strelcem.Škorpija i Vaga će biti zainteresovani za saradnju.Opet imate saradnju sa zemljama koje traže nove investicije.

LJUBAV:Poznanstvo na radnom mestu.Jedan poslovni put vam može uneti optimizam u vaš život.Iznenadni susret sa osobom koja je već bila u vezi ili braku.Mnogo zajedničkih interesovanja.Vrlo pozitivna nedelja ukoliko se opredelite za romansu.

ZDRAVLJE:Nagle promene vremena utiču na raspoloženje.

LAV

POSAO: Treba da izbegavate razne kombinacije vaših kolega,saradnika koji vas podgrevaju za poslove brze zarade.To nije pravi put jednog časnog Lava i nekog ko misli da stvara na duge staze.Gledajte da uglavnom sami radite i konstruišete svoj biznis.Lavovi koji traže posao ili očekuju poziv,kraj nedelje je rešenje u pozitivnom smislu.

LJUBAV: Poznato je da su pripadnici ovog sazvežđa veliki obožavatelji dece i velike porodice.Stoga sve čine da udovolje ukućanima.

ZDRAVLJE:Zadovoljni ste svojim život,tako da nemate većih tegoba.

DEVICA

POSAO:Dugo očekivani novac tokom četvrtka ili petka.Povučeni ste.Morate da pokažete da ste sposobni i jaki za nove izazove koji će biti samo vama dobri.Saradnik koji vam pravi problem ,napustiće vas krajem nedelje,bez posledica po vas.

LJUBAV: Treba da stopirate sve koji vam se mešaju u vezu ili brak.Potrebna vam je samoća i intima sa partnerom,nikako sugestije sa strane.Previše dozvoljevate uplive drugih.

ZDRAVLJE:Najvažnije za vas je da nemate stres.

VAGA

POSAO:Svoju energiju isključivo čuvate za sebe i tako uspevate da se stabilizujete na poslu i u saradnji sa teškim i zahtevnim klijentima.U sredu možete imati manji dobitak.Jedna osoba iz znaka Ribe vam duguje novac.Očekujte za vikend povratak.

LJUBAV:Sijate.Potrebno vam je imate nekog ko će biti partner za dobar noćni život.Niste ove nedelje u fazi da mislite na ozbiljne veze,teške brakove ili pak samoću.Zabava i samo zabava.

ZDRAVLJE:Ne preterujte sa dijetama.

ŠKORPIJA

POSAO:Imate strategiju za poslovne partnere ove nedelje.Oni su posebni ljudi sa posebnim zahtevima i idejama.Vama ne smeta njihov autoritet ili dominacija jer onaj ko radi sve na kraju ste upravo Vi.Utorak ili četvrtak su vam otvoreni za finansije.

LJUBAV:Možete biti u zanimljivom okruženju krajem nedelje.Osoba koja će vas zainteresovati je neko ko živi jedan drugačiji život.Može biti boem,ili se bavi humanitarnim radom.Škorpije u braku trebaju da imaju više poverenja u partnera.

ZDRAVLJE:Kretanje,vazduh su vam preko potrebni.

STRELAC

POSAO:Od utorka bolja energija za vas i više opuštenosti na radnom mestu.Saradnici su razumni i sami vam prilaze jer ,,ne znaju,,da rade ništa bez vaše sugestije i energije.Novac vam trenutno fali za projekte koje planirate,ali ukoliko ne stigne do kraja nedelje,ne treba da tugujete,jer naredni period otvara put finansija.

LJUBAV:Tražite nešto novo ,dugačije,zanimljivije.Smirite strasti.Smirite tu energiju koja vas gura na nešto novo i novo.Osoba koja je pored vas a prijatelj je,može biti i više od toga.

ZDRAVLJE:Problem sa venama.

JARAC

POSAO: Morate da predvidite svaku situaciju koja će da vas zadesi,a dobri ste u davanja dugoročnih prognoza kao i u pregovorima sa velikim kompanijama.Treba da napravite dobar posao i saradnju sa osobama rođenim u znaku Ovan,Vaga,posebno ćete imati pregovore sa jednim Rakom ili Ribom.

LJUBAV: Mada,istina da Jarčevima retko šta odgovara,ali ovoga puta će biti zaista prava priča.Osoba koja je slične delatnosti kao i vi može da vam pomeri mozak i pokrene točak ljubavi.Važno je da se opustite i verujete osobi preko puta vas.

ZDRAVLJE:Mnogo radite,previše.Čuvaje se prehlade.

VODOLIJA

POSAO:Ako želite da pokrenete nov posao ove nedelje, sreda posebno povoljna.Komunikacija sa ekscentričnim saradnicima.Ta energija vama prija jer sami imate ,,to nešto,,.

LJUBAV: Slobodne Vodolije će biti ponesene idejom odlaska u inostranstvo da traže svoju srodnu dušu ali će ih to ipak zamoriti,pa će taj put biti samo put odmora i zabave.Potrebno je da izaberete osobu koja ima malo skromnosti,a ne da ,,pucate,,na veliko,jer uvek dođete u sukob sa svojim egom,a kamoli sa egom partnera.

ZDRAVLJE:Promena vremena,temperature vazduha nisu ono što jednoj Vodoliji prija.

RIBE

POSAO: Finansije kreću već od utorka i tokom nedelje poslovi se nižu.Bićete tokom nedelje prezaposleni,a oni koji ne budu hteli da sarađuju sa vama,ne brinite,brzo će se pokajati i doći vam na vrata.Na vama je donesete odluku o daljoj saradnji.

LJUBAV: Dobra nedelja za ljubav.Kako se približava vikend tako ćete se bolje osećati i imati veće nadahnuće.Bićete otvoreni i zanimljivi partneru.Ovo neće ići kao seksualna veza,već su duboke emocije prožete.Iskoristite planetarni poklon zvezda.

ZDRAVLJE:Raspoloženje dobro i zdravlje odlično.

Pogledajte još