Online realnost: "Kupačica" koristi metro kao WC?! (VIDEO)

Još jedan od bezbroj bizarnih video klipova koji su postali hit na Internetu... Kao da danas počinje da stoji znak ekvivalencije između pojmova bizarno i hit. Zašto? Ne možemo a da se ne zapitamo...

U video klipu koji ćete pogledati u nastavku, koji prenosi "Index.hr" vidimo ženu koja je odlučila da metro u Njujorku upotrebi kao kupatilo. Prvo je obavila malu nuždu, a zatim je iz torbe izvukla plastični kanister i okupala se pred začuđenim putnicima u vozu.

U današnje vreme, kada je nervni slom postao svakodnevica iz niza razloga, postavlja se pitanje: Da li je ovu ženu neka muka naterala na ovakvo ponašanje?

A opet, znajući šta su sve ljudi spremni da učine kako bi postali nove Internet zvezde, možemo da pomislimo da se radi i o klasičnom privlačenju pažnje, s obzirom da je bila u društvu devojke koja se normalno ponašala.

Šta je istina, uostalom kako to danas biva u "online realnost", više nije ni bitno. "Njujorška kupačica" je saputnicima iz njujorškog metroa objasnila da jednostavno mora da se istušira pre sastanka sa prijateljima. A kada su svi krenuli da se smeju, rekla im je:

- Nije smešno! Ne mogu da ostanem smrdljivica.


Da li verujete u ovakve klipove?

Pogledajte još