Braun i Almond: Navijači Zvezde su najbolji

"Navijači Zvezde su, definitivno, među najboljima u Evropi. Možda i najbolji. Želim nešto veoma važno da poručim navijačima. Nemojte da dolazite samo na utakmice Evrokupa i prvenstva Srbije. Veoma ste nam potrebni i u Jadranskoj ligi. Želimo da dvorana bude puna čitavim tokom sezone. Potrebna nam je vaša podrška kako bismo osvajali trofeje!" rekao je Elton Braun.

Nešto povučeniji momak, potpuno nenametljiv, ali surovi košgeter na terenu, Moris Almond, pozitivno je iznenađen viđenim:

"Čini me srećnim to što sam deo velikog tima, sa bogatom tradicijom i fantastičnom podrškom. Očekivao sam da ćemo imati podršku velikog broja navijača, ali ovo je mnogo bolje nego što sam zamišljao. Znao sam da je Zvezda klub blistave istorije i da ima ogromno navijačko jezgro, kako u Beogradu tako i širom Srbije. Toga sam u potpunosti postao svestan kada sam stigao. Ni u jednom klubu u kojem sam igrao ranije nije bilo ovakve podrške. Nigde nije tako strastveno i glasno kao u Srbiji. Jedva čekam da im pokažem koliko smo naporno radili tokom priprema za sezonu", rekao je Almond, a prenose "Novosti“.

Pogledajte još