Lalatović: Pokušaćemo da iznenadimo Partizan

"Ovo je specifična situacija za mene, jer dok sam bio kapiten Crvene zvezde imao sam mnogo više pobeda protiv Partizana. Pet puta smo pobedili, dva puta izgubili i tri puta odigrali nerešeno. U jednom derbiju sam čak postigao i gol. Da i dalje mogu da igram bio bih optimista, a ovako samo mogu da verujem u svoje fudbalere", rekao je Lalatović Agenciji Beta.

Lalatović je kazao da je Partizan apsolutni favorit protiv Proletera i da će ta utakmica biti prilika za njegove igrače da se predstave u što boljem svetlu na stadionu u Humskoj.

"Biće teška utakmica za nas, Partizan je apsolutni favorit jer je pet puta zaredom šampion zemlje. Ovo mu je prvi put da veže toliko uzastopnih titula. Dobar su klub i imaju odličnu ekipu. Nama je cilj da se u što boljem svetlu predstavimo na njihovom stadionu, da dokažemo da imamo dobru ekipu i igrače", kazao je Lalatović.

I pored toga što je Partizan okarakterisao kao apsolutnog favorita, Lalatović je istakao da Proleter u Beograd ne dolazi sa "belom zastavom".

"Ne idemo sa belom zastavom u Beograd, pokušaćemo da odigramo što bolje, pa šta bude. Da igramo na našem teremo možda bismo i mogli nečemu da se nadamo, a ovako ćemo samo ući muški, ozbiljno I motivisano, pa da probamo da iznenadimo, ako je to moguće", istakao je trener ekipe iz novosadskog naselja Slana Bara.

Proleter posle sedam kola u Prvoj ligi Srbije nema poraz - dva puta je pobedio i na pet utakmica postigao nerešen rezultat.

"Nemamo poraz, sedmi smo na tabeli, drugi nam beži samo šest bodova. I pored toga, cilj nam je opstanak jer ove sezone iz lige ispada šest ekipa. Ovaj dosadašnji rezultat je za svaku pohvalu, jer smo među samo četiri ekipe koje do sada nemaju poraz i mogu samo da budem zadovoljan za sada kako igramo", rekao je Lalatović.

Utakmica Partizana i Proletera počinje sutra u 18.00 na stadionu u Humskoj.

Pogledajte još