Proleter s bivšim kapitenom Zvezde protiv Partizana

BEOGRAD, 25. septembra 2012. (Beta) - Fudbaleri novosadskog Proletera sastaće se u sredu u šesnaestini finala Kupa Srbije sa Partizanom, a sa klupe će ih predvoditi nekadašnji kapiten Crvene zvezde Nenad Lalatović.

"Ovo je specifična situacija za mene, jer dok sam bio kapiten Crvene zvezde imao sam mnogo više pobeda protiv Partizana. Pet puta smo pobedili, dva puta izgubili i tri puta odigrali nerešeno. U jednom derbiju sam čak postigao i gol. Da i dalje mogu da igram bio bih optimista, a ovako samo mogu da verujem u svoje fudbalere", rekao je Lalatović Agenciji Beta.

Lalatović je kazao da je Partizan apsolutni favorit protiv Proletera i da će ta utakmica biti prilika za njegove igrače da se predstave u što boljem svetlu na stadionu u Humskoj.

"Biće teška utakmica za nas, Partizan je apsolutni favorit jer je pet puta zaredom šampion zemlje. Ovo mu je prvi put da veže toliko uzastopnih titula. Dobar su klub i imaju odličnu ekipu. Nama je cilj da se u što boljem svetlu predstavimo na njihovom stadionu, da dokažemo da imamo dobru ekipu i igrače", kazao je Lalatović.

Pogledajte još