Zvezda u sredu u Nišu protiv Radničkog

BEOGRAD, 25. septembra 2012. (Beta) - Trener Crvene zvezde Aleksandar Janković rekao je u utorak da rezultat utakmice šesnaestine finala Kupa Srbije protiv Radničkog u Nišu zavisi samo od njegovih fudbalera.

"Ne očekujem drugačiji Radnički nego kao kada smo igrali protiv njih u prvenstvu. Na nama je da ih sprečimo da stvaraju šanse. Našim direktnim greškama doneli smo im samopouzdanje u toj utakmici. Zvezda će uvek biti favorit protiv Radničkog, konačan rezultat zavisi od nas", rekao je Janković novinarima na stadionu Zvezde.

Crveno-beli su pobedili Radnički sa 3:2 u četvrtom kolu Super lige golom Ognjena Mudrinskog u finišu meča, iako su na poluvremenu gubili sa 2:1.

"Crvena zvezda ulazi silno motivisana u ovu utakmicu, protiv ekipe koja je ostavila dobar utisak kada je gostovala na našem stadionu. Svi smo srećni zbog meča u Nišu i sigurni smo da će se on igrati u pravom fudbalskom ambijentu. Imali smo tri teška gostovanja, od toga smo dva odigrali pred praznim tribinama", kazao je trener Zvezde.

Na pitanje novinara zašto je njegov klub slabije odigrao prethodne dve utakmice, Janković je kazao da ekipa pobedjuje, što je najbitnije.

Radnički će dočekati Zvezdu u sredu u 16 sati na stadionu Čair u Nišu.

Pogledajte još