Vujošević: Najtalentovaniji tim koji sam ikad trenirao

"Najstariji domaći igrač ima 24, a najstariji igrač ima 27 godina. Kada gledam ovu mladost, postajem svestan i svojih godina (53). Trener sam od 18. i odgovorno tvrdim da nisam trenirao talentovaniju ekipu", rekao je Vujošević.

Promociji na Malom Kalemegdanu prisustvovalo je nekoliko hiljada ljudi na tribinama i okolnim zidinama, a navijači su počeli da pevaju i pre početka programa i skandiranjem i pesmom su prekidali trenera.

"Ove sezone mogu da obećam samo tri stvari: krv, znoj i rad. Mi se ne bavimo time da usrećimo zemlju, nego da igramo dobru košarku... U talenat spada i volja za radom. Ovi momci su nenormalno posvećeni i obećavam vam da će danas biti gori nego svakog sledećeg dana. Hvala i navijačima, uz vas imamo veliku snagu i ničega se ne plašimo"
, rekao je Vujošević.

Treneru Partizana ovo je bilo prvo javno pojavljivanje pred navijačima od kada se vratio u klub, a pristalice crno-belih dočekale su ga ovacijama i skandiranjem, nekoliko puta i pesmom "Uzmi, Dule, evrotitulu", na šta je Vujošević kroz osmeh rekao: "Nemojte tu da me čačkate".

Vujošević je kazao da bi ovaj tim za tri-četiri sezone bio kandidat i za osvajanje Evrolige, ali Partizan nije u stanju da to ostvari jer nema podršku ni grada ni države, i da još nije dobio obećanu salu za treninge.

Trener je rekao i da je kragujevački Radnički jak zahvaljujući ministru finansija Mlađanu Dinkiću.

Navijači su u nekoliko navrata pevali uvredljive pesme o supruzi predsednika Crvene zvezde Beograd Nebojše Čovića, a Vujošević im je i nekoliko puta preko razglasa govorio da to ne rade.

Novi kapiten Vladimir Lučić obećao da će "jedna od najmlađih ekipa u istoriji Partizana" pružiti svoj maksimum i da se nada da će ispuniti očekivanja.

Navijači su na kraju promocije sišli na teren i slikali se s navijačima, a događaj je završen vatrometom.

Beta

Pogledajte još