Ostavila tri muškarca i udala se za ženu

Par je proveo zajedno čak jedanaest godina, dobili su dvoje dece i zatim se odlučili venčati. No, u trenutku kad su planirali put na Floridu, gde su se nameravali venčati i provesti medeni mesec, Keri se dala u beg i ostavila Krega.

Zatim je upoznala Dejva Futera. S njim je provela dve ipo godine, a nakon toga, scenario je bio vrlo sličan onome s Kregom. Dejva je ostavila odmah nakon što joj je postavio "sudbonosno" pitanje, prenosi Daily Mail.

Sledeći je bio Nik Farmer, zajednički život je usledio, a zatim i veridba i slanje pozivnica za venčanje. Ipak, Keri ovaj put nije "zbrisala".

Njena namera da se uda za Nika bila je vrlo čvrsta, ali tad se dogodilo ono što je Keri očekivala najmanje od svega - Sara Vudford, njena glavna deveruša, skupila je hrabrost i napokon priznala Keri da je voli. I to svega šest dana pre nego što će se udati za Nika.

I iznenađujuće, Keri je uvidela da je razlog njenog dosadašnjeg i učestalog bega bio to što je zapravo oduvek tražila "princezu", a ne "princa na belom konju". Stoga joj nije preostalo ništa drugo nego ostaviti Nika i da šansu vezi sa Sarom. Samo šest meseci kasnije, Sara je zaprosila Keri, ona je pristala i napokon izgovorila sudbonosno "da" pred svedocima.

"Svesna sam da moja priča zvuči poput neke priče iz filma, ali ne možeš uticati na to u koga ćeš se zaljubiti. Oduvek sam smatrala da ću na kraju završiti s nekim muškarcem. Valjda sam htela da sve bude 'normalno'. Ali ispostavilo se da sam ipak celo to vreme zapravo tražila partnerku, a ne partnera", naglasila je gospođa Deth-Vudford.

Izvor: Index.hr

Pogledajte još