Zvezda poražena od Juga

Crveno-beli će u 2. kolu igrati takođe u Beogradu, protiv švajcarskog Krojclingena, koji je danas kao gost poražen od Olimpijakosa sa 15:5.

U Grupi B nalazi se još francuski Monpelje.

Zvezdu je večeras predvodio Boris Vapenski sa tri gola. Andrija Prlainović je postigao dva, Duško Pijetlović jedan.

Najefikasniji u gostujućem timu bio je Miho Bošković sa tri gola, Maro Joković je dao dva, a Toni Azevedo, Frano Karač, Aleksandar Ivović, Nikša Dobud i Nikola Janović po jedan.

Utakmica na bazenu "11. april" igrala se pred punim tribinama, a trener crveno-belih Dejan Savić istakao je odličnu atmosferu.

"Može još da se napreduje. Ovo je početak dugačke sezone, gde kroz novu ekipu moramo da uklopimo igrače. Vatreno krštenje je bilo protiv jednog od favorita za trofej i bilo je spektakularno otvaranje. Atmosfera je večeras bila fantastična", kazao je Savić za televiziju B92.

On je ocenio da njegovom timu fale "uigranost i kohezija u ekipi", kao i da imaju dovoljno vremena da se uigraju za revanš sa Jugom u Dubrovniku.

"Bili smo izuzetno pasivni u napadu i primili nekoliko jeftinih golova, ali videlo se da nam fale uigranost i kohezija u ekipi. Iskreno sam se nadao bodovima večeras. Naš cilj je da budemo drugi u grupi. Imamo dobar Olimpijakos i Monpelje s kojim ne smemo da se opuštamo. Ima vremena za uigravanje i nadam se da će biti bolje u revanšu sa Jugom u Dubrovniku"
, kazao je Savić.

Beta

Pogledajte još