Zvezda osudila uvredljivo skandiranje navijača Partizana

"Uvrede najgore vrste mogle su se čuti u nekoliko navrata. Nisu predstavljale akt neodgovornih i nekulturnih pojedinaca već zajedničko, gotovo euforično skandiranje navijača Partizana što zaslužuje najoštriju kritiku i osudu", navodi se u saopštenju Zvezde objavljenom na klupskom sajtu.

Partizan je sinoć na svojim terenima na Malom Kalemegdanu pred nekoliko hiljada navijača predstavio tim za predstojeću sezonu, a tokom uvredljivog pevanja trener Duško Vujošević preko razglasa je rekao navijačima da to ne rade.

U saopštenju crveno-belih se, između ostalog, navodi da je Zvezda "svesna realne situacije koja vlada u KK Partizan i zato ne očekuje izvinjenje, javnu osudu i ograđivanje od nastupa navijača crno-belih".

Dodaje se i da "Zvezda neće trpeti omalovažanja i uvrede bilo kakve vrste i zahtevaće maksimalnu angažovanost nadležnih organa u sprečavanju ovakvih i sličnih nastupa navijača i njihovo najoštrije sankcionisanje".

Nova sezona za crveno i crno-bele počeće narednih dana, pošto Partizan u petak u prvom kolu Jadranske lige igra protiv Zadra u Beogradu, a Zvezda u subotu gostuje u Splitu.

Beta

Pogledajte još