MORBIDNO: Novi trend u Japanu - Glava u obliku peciva!

U trenutku kad na čelu "izraste kvrga" prst se uklanja i dobije se efekat čajnog kolutića koji traje od 16-24 sata nakon čega se gornji deo glave ponovo vraća u normalu.

Jedan od "pacijenata", Džon, kaže kako se isprva bojao ovog radikalnog zahvata, ali sad je siguran kako je učinio pravu stvar.

(old_image)

"Moram naglasiti da me nimalo ne boli. Trenutno osećam opuštenost, možda i pritisak, ali to je sve. Slično je onom osećaju koje imate pre nego što ćete zaspati. Ali isplatilo se. Sad izgledam baš ukusno", naglasio je Džon. Ekstremni trend navodno je promovisao umetnik Keroppy koji je na ideju došao na konvenciji o ekstremnoj promeni tela u Torontu.

Da Japanci vole zaista bizarne stvari, već je dobro poznato. Tako su svojevremeno popularizovali čizme s konjskim potkovicama, zatim "anime" izgled, a u poslednjih nekoliko godina veoma su popularne i Ganguro devojke koje, suprotno od strogih tradicionalnih običaja i simbola lepote, potamnjuju svoj ten što je više moguće. Ali, odnedavno, oni promovišu još jedan, blago rečeno, morbidan trend...

Pogledajte još