Šta su pričale Mišel Obama i Nataša Jeremić

Kako prenosi RTS, donedavna voditeljka i urednica Drugog dnevnika na RTS-u, Nataša Jeremić, upoznala se sa prvom damom Amerike Mišel Obamom a prijemu koji tradicionalno organizuje predsednik SAD, svake godine na početku zasedanja Generalne skupštine UN.

Dan kasnije, Nataša, supruga predsednika Generalne skupštine UN Vuka Jeremića, i Mišel Obama, sedele su zajedno u loži velike sale i pažljivo slušale govore svojih supružnika, kao i drugih svetskih državnika.

Nataša i Mišel ponosne na muževe:

Sedele smo zajedno sa suprugom Ban Kimuna i slušale govor muževa. Videlo se da su Mišel i Barak veoma bliski. Vrlo je ponosna na njega, kao što sam i ja ponosna na svog supruga", kaže Jeremićeva.

Mišel je olepša u prirodi

Nataša naglašava da Mišel bolje izgleda u prirodi nego na fotografijama i da je vrlo prijatna i neposredna u komunikaciji.


Šta je sve Mišel pitala Natašu?

Pitala me je kako se snalazim u Njujorku, šta ću raditi ovde, da li sam bila u Vašingtonu. Zaključile smo da je Njujork čaroban, ali da nekada može da izmori svojim brzim tempom. Za nju je Vašington prava mera", objašnjava supruga Vuka Jeremića.

Za Internet portal RTS-a, Nataša je opisala utiske koje je ponela sa prijema.

(old_image)

Nataša srela mnogo zanimljivih ljudi

„Srela sam mnogo interesantnih ljudi. Inače, sa Mišel i Barakom Obamom smo se upoznali na prijemu, uoči generalnog skupa. Svi gosti se prvo fotografišu sa predsednikom SAD, malo pričate i onda sledi koktel na kome se obraća Obama", objasnila je Jeremićeva.

Nataša Jeremić doputovala je početkom septembra u Njujork, koji će narednih godinu dana biti njena kuća, sve dok traje i mandat bivšeg šefa srpske diplomatije na Ist Riveru.

Pogledajte još