Saznajte prvi: Zimski klubovi otvaraju sezonu!

VIKEND - Na "Saundu" oba dana nastupaju Aćim, Peđa, Goran Starčević i Oysha, dok su večeras na "Fristajleru" Ike i Prema, a sutra Mirko i Miks. "Lađu" će sutra zatvoriti Marko Gengbenger, a letnju šemu završava i "Povetarac", gde će biti Irone i Worke i Mi-high-low, kao i "Ringišpil", gde će biti Friday Swag. Od desne obale Save za ovu godine se oprašta i "Plastik lajt", dok se "20/44" samo seli u potpalublje, gde je večeras "Beyond House" veče, piše 24sata.
Ove nedelje letnju sezonu odjavljuje i "Brankow" i to sa subotnjom žurkom DJ Pedje, a otvaranje zimske je već sledeće nedelje. Glavni događaj je svakako nastup Džinksa (4.10), a nastupiće još St. Luis bend (3.10), Makao (5.10) i Pepe i El Jazzyra.
Disko bar "Mladost" je već počeo sezonu, a sledećeg četvrtka će dobiti i pojačanje sa bratskim klubom "Ludost", sa kojim će biti i spojen hodnikom.
Ljubitelji elektronskog zvuka mogu da trljaju ruke, pošto i "Tjub" 12. oktobra otvaraju Marko Nastić i Peppe, zimsku sezonu 19. oktobra počinje i "Plastik".

Baštu će verovatno ovog vikenda zatvoriti i KC "Grad" i u subotu sa "Haus Renesans" žurkom.

"Republika" startuje 19. oktobra, ali dobija i "Malu Republiku", koja će biti u bivšem VIP-u "Andergraunda". I ljubitelji trensa će danas dobiti novo mesto, a to je klub "Stars", eks "Planet BIGZ", na sedmom spratu ove zgrade, koji se otvara "Trance Wave Autumn" partijem.
Sledeće nedelje i "Krug" zatvara baštu, u kojoj će ovog vikenda ispratiti leto sa "Amazing Friday" i "Buy, Buy Summer" žurkama.
Od 11. oktobra pozvani ste u "Divljinu" koja će predstavljati zimski "Povetarac", ali menja lokaciju i seli se u Kneza Miloša.
"Stefan Braun" je već otvoren, vikendom je haus, a ostalim danima RnB, rep i devedesete.
Zimski "Bitef art kafe" u četvrtak otvara Marakuja, u petak je Perpetum mobile, a subotu Makao.
Rokeri mogu da svrate večeras na otvaranje "Atoma" i svirku benda STT, u "Blu Mun" koji se otvara u sredu, ili na zatvaranje bašte KST-a 12. oktobra, gde će svirati DLM i SARS.
Poklonici narodne muzike mogu se zabavljati u "Teatru" od 9. oktobra, zimska "Fabrika" startuje 19. 10.


Kad se koji klub otvara:

Brankow 2. oktobar

Divljina 11. oktobar

Krug 3. oktobar

Ludost 3. oktobar (novo)

Mladost otvoreno

Plastik 19. oktobar

Republika 19. oktobar

Stefan Braun otvoren

Stars 5. oktobar (novo)

Teatro 9. oktobar

The Tube 12. oktobar

Fabrika 18. oktobar

Pogledajte još