Gol mladog igrača Poleta hit na Jahuu

BEOGRAD, 28. septembra 2012. (Beta) - Na početnoj strani Jahua (Yahoo.com) u petak je i priča o golu mladog igrača FKP "Poleta" Vuka Bakića koji je, verovatno, najbrži gol postignut u istoriji fudbala.

Pored kratke vesti o podvigu Bakića koji je na utakmici protiv "Dorćola" dao gol već u drugoj sekundi meča, tu je i video zapis trenutka kada je igrač direktno sa centra šutnuo loptu i lobovao golmana koji je pogrešno procenio let lopte.

Izveštači Jahua pišu da se "Dorćol" nakon gola žalio da nije postignut po pravilima jer je Bakićev saigrač stajao u njihovoj polovini terena pri izvodjenju početnog udarca.

Dodaje se da sudija nije mario za proteste već je rešio da prizna gol koji je srpskom fudbalu doneo veliku pažnju strane javnosti proteklih dana.

"I dok je Bakić ovim dobio malo medjunarodne slave, golman 'Dorćola' je verovatno 'zaradio' paranoju od izvodjenja početnih udaraca, dok će sudija morati malo da se podseti pravila", zaključuju izveštači Jahua.

Bakićev gol može se videti i na Jutjubu gde od 23. septembra ima više od 1,5 miliona pregleda http://youtu.be/4TqmUMUJYZY.

Pogledajte još