Glumac iz Sulejmana veličanstvenog na gej paradi u Beogradu

Kako saznaje "Nadlanu.com" ženski srcelomac, Burak, koji ipak više voli "jači pol", već priprema kofere za put u Srbiju i spreman je da pruži bezrezervu podršku srpskoj LGTB populaciji.

- Za razliku od nekih svetskih zvezda koje su, poput pobednice ovogodišnje Evrovizije Lorin ili engleskog glumca Stivena Fraja, Prajd podržali samo deklarativno, Burak je spreman da se prošeta beogradskim ulicama i tako kaže "da" pravima LGTB osoba u Srbiji - kaže naš izvor.

Kako saznajemo, Buraka, koji od skora ne krije svoju homoseksualnu orijentaciju, na ovakav korak, podstakla je slična muka srpskih i turskih LGTB osoba.

- Burak koji očekuje gej paradu i u Istanbulu, svestan je činjenice da se srpska i turska gej populacija suočavaju sa sličnim, ako ne i istovetnim, problemima ; od odbacivanja i nerazumevanja u porodici, do otvorenog neprijateljstva i fizičkog naslja prema gej osobama na ulici i radnom mestu - kaže naš izvor objašnjavajući motive Bali bega da ove godine ponese gej zastavu beogradskim ulicama.

(old_image)

Jedan od junaka serije Sulejman Veličanstveni Ozdživit uhvaćen je pre nekoliko meseci u preljubi s muškarcem u stanu svoje buduće supruge. Glumac je, kako navodi turski Haberler, tada uhvaćen u ljubanoj igri sa muškarcem.

Burak je pre dve godine osvanuo u nemačkom gej magazinu Boks, a njegove fotografije izazvale su ogromnu pažnju gej populacije u Nemačkoj. Da li će se u Srbiji muškarci i žene boriti oko Buraka ostaje da vidimo...


Pogledajte još