Samopouzdanje - tajna večnog seksipila Monike Beluči

Monika Beluči važi za jednu od najlepših i najseksepilnijih glumica na svetu, a i pored toga što ima 47 godina, njena prirodna lepota ne jenjava. Poznata je po tome što podržava prirodno starenje i po borbi protiv pritisaka koje savremeno društvo nameće ženama o tome kako treba da izgledaju.

“Stvarno se dosađujem dok slušam i gledam žene koje bi sa 40 godina želele da izgledaju kao da im je 20. To je bizarno”, rekla je Monika u jednom intervjuu.

Italijanska glumca u braku je sa glumcem Vinsentom Kaselom, sa kojim ima dve ćerkice. Kada ne radi, pokušava da se koncentriše na njih, umesto da se zamara kako će uvek izgledati besprekorno.

“Kada sam kod kuće, uopšte se ne šminkam. Smatram da moja porodica treba da bude moj centar sveta. Za glumce je to teško jer se obično svemu oko nas pridaje puno pažnje”, kaže Monika Beluči.

Kako kaže, već je umorna od slušanja da postoji samo jedna vrsta figure koja je privlačna. Ceni činjenicu da je svaka žena drugačija i volela bi da i druge žene to shvate na pravi način.

“Savršenstvo ne postoji, a i da postoji, bilo bi dosadno. Da, vitko telo je privlačno, ali ko može da tvrdi da obline ne mogu da budu lepe na isti način?”, izjavila je nedavno, i naglasila da se tajna lepote i seksepila ne krije u izboru odeće ni u proizvode za negu i lepotu.

“Najvažnije je samopouzdanje. Ako se osećate dobro, izgledate dobro. Ako se osećate neprijatno, videće se ta vaša nesigurnost”
, tvrdi Monika.

Izvor: Lepota i zdravlje

Pogledajte još