Tozovac dobro zatalasao "vodu" Čaviću u šouu Ivana Ivanovića

Ovog petka gosti Ivana Ivanovića bili su plivač Milorad Čavić i pevač Predrag Živković Tozovac, što je od prvih najava delovalo kao neobičan izbor, a ispostavilo se kao veoma uzbudljiv za gledaoce.

Kada je u jednom trenutku Ivan Ivanović pitao penzionisanog plivača da otpeva neku pesmu od domaće pevačke legende Tozovca, Čavić je stidljivo odgovorio:

- Možda bi to pre moji roditelji znali. Ne znam kako će ovo da zvuči, ali prvi put sam čuo za vas pre par dana. Ali, eto dobiću CD na kraju emisije, pa ću naučiti pesme. Rođen sam u Americi i tamo nisam imao priliku da čujem za naše pevače. Nedavno sam upoznao Cecu i nakon toga sam rekao da mi je čast što sam je upoznao...

Tozovca je ovo skandalizovalo i vrlo je oštro odgovorio Čaviću:

- Kad sam čuo za našeg "zlatnog dečka", kako je meni predstavljen putem štampe, razumeo sam da je rođen u Srbiji a otišao u Ameriku. Ispada da je došao da pliva za Cecu. Stvarno nije u redu.

Iako se nasmejao, Čaviću je bilo vrlo neprijatno. Zatim je Tozovac otpevao jednu pesmu, koju je, kako je Čavić rekao, čuo, ali nije znao da otpeva.

Šta li se dešavalo po završetku emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem", možemo samo da pretpostavljamo... Nadamo se da su se zvezde dve generacije "po srpski" triputa izljubili i otišli zajedno u kafanu.

Foto: TV Prva

Pogledajte još