Anabela "izvračala" bebu

Anabela Bukva je trudna, tvrdi dobro obavešteni izvor "Kurira". Samo pet dana pošto je zaprošena, pevačica je saznala da će po treći put postati mama, a njen verenik Andrej Atijas, biznismen iz Sarajeva, po drugi put tata. Zbog lepih vesti koje se u poslednje vreme tiču Bukve, možemo reći da se poseta vraču isplatila. Ljubavne mađije su učinile svoje!

- Pedesetak evra, koliko je Anabela dala magu, nije ništa naspram onoga što joj se dešava u poslednje vreme. Posle veridbe, usledilo je saznanje da će ona i Andrej dobiti bebu. Pevačica je poznata po tome da voli decu i ova vest ju je oduševila - kaže naš izvor.

Anabela svojim prijateljima još nije otkrila da je u blagoslovenom stanju jer ne želi da mediji saznaju novost. Nije računala da će Atijasovi prijatelji naglas pričati o tome.

- Andrej je nedavno dobio sina, a sada je još srećniji jer će mu dete roditi žena koju obožava. S njom je i priželjkivao potomstvo - kaže "Kurirov" izvor.

- Vi sve znate pre mene, i da idem kod vračare i da sam trudna. Uvek pišete šta hoćete, pa pišite i sada - rekla je Bukva kada ju je "Kurir" kontaktirao.

Izvor: Kurir

Pogledajte još