Partizan bolji od Vojvodine

Partizan je, međutim, do trijumfa došao teže nego što to pokazuje rezultat na stadionu Karađorđe. Ovom pobedom izabranici Vladimira Vermezovića napravili su dobru uvertiru pred put u Kazanj i meč sa Rubinom u Ligi Evrope.

Pored lepih golova, utakmicu u Novom Sadu obeležio je petominutni prekid u završnici prvog poluvremena do kojeg je došlo nakon manjeg sukoba navijača dva tima na zapadnoj tribini.
Ipak, na licu mesta se brzo pojavila žandarmerija, pa nije došlo do ozbiljnijeg incidenta.

POGLEDAJ VIDEO: Partizan - Vojvodina 3:0

Branilac titule je, po već oprobanom receptu sa nekih prethodnih gostovanja Vojvodina, poveo veoma rano. Već u četvrtom minutu Ostojić se najbolje snašao posle kornera i sa par metara savladao Nemanju Supića.

Posle primljenog gola "lale" su zaigrale mnogo ofanzivnije, Abubakar Oumaru je zadavao dosta problema gostujućoj odbrani, a najbolju šansu propustio je Miroslav Stevanović koji je u 26. minutu šutirao malo pored stative.

U nastavku meča Partizan je čekao i dočekao svoje šanse da poveća prednost.
Prvo je kapiten Saša Ilić u 61. minutu preciznim udarcem sa ivice kaznenog prostora pogodio mrežu, a u 84. minutu Saša Marković je posle kornera i odbitka poslao "bombu" sa 20 metara u gol.

Partizan sada ima četiri boda više od drugoplasiranog Rada koji sutra dočekuje Jagodinu.

(Tanjug)

Pogledajte još