Đelić tvrdi: Đilasu podrška više od 100 odbora

Član predsedništva Demokratske stranke (DS) Božidar Đelić izrazio je u subotu uverenje da će kandidaturu Dragana Đilasa za predsednika DS podržati više od 100 stranačkih odbora, od 120 koliko ih je prisustvovalo sastanku u Kragujevcu.

"Očekujem da će više od 100 odbora predložiti Dragana Đilasa da nas predvodi, ne samo za predsedničke izbore unutar DS, nego i onom što je najbitnije, a to je bitka da građani imaju alternativu za ovu vlast koja neće obezbediti boljitak", rekao je Djelić novinarima.

On je dodao da je današnjim sastankom predsednika stranačkih odbora DS zvanicno počela kampanja kandidata za predsednike, jer kako je rekao, u DS ne može niko sam da se kandiduje, već ga moraju predložiti drugi za kandidata.

"Uveren sam da će izborom Dragana Đilasa za predsednika i Bojana Pajtića za njegovog zamenika, a videli smo da su oni na istoj liniji i da će zajedno raditi na obnovi stranke i njenoj decentralizaciji, DS veoma brzo biti ona alternativa koja je potrebna Srbiji", rekao je Đelić.

KRAGUJEVAC, 29. septembra 2012. (Beta)

Pogledajte još