Đilasovu kampanju vodi Borisovo kumče

Boris Tadić, aktuelni predsednik DS-a krstio je Balšu Božovića, današnju mladu nadu demokrata, ali to nije pokolebalo Balšu da danas vodi kampanju za Dragana Đilasa. Balšin otac Dragoslav Zeka ostaje privržen Borisu ali kaže da na sina ne može da utiče, piše Alo.

Kum ostaje veran, ali kumče misli svojom glavom i bira po svojoj volji.

Zeko Božović, koji je svojevremeno bio vrhunski karatista, a potom poslanik DS-a i direktor Sportsko-rekretivnog centra TAŠ ostao je uz svog venčanog kuma Borisa Tadića u vreme kada mu je verovatno najteže u dosadašnjoj političkoj karijeri

Stariji Božović nije demantovao informacije Alo! da će se u predstojećoj izbornoj kampanji demokrata naći u suprotnom taboru od svog sina.

- Moj sin Balša je odrastao čovek i ima sopstvene stavove u životu i u politici. Dugo je u DS-u, tako da nema smisla da bilo šta prigovaram njegovom izboru. S druge strane, i ja sam u stranci od njenog osnivanja pre 23 godine i imam neke svoje stavove, koji su možda drugačiji, ali sam spreman da ih branim i zastupam - izjavio je Božović

Informaciju da je Balša krajem prošle nedelje stao na čelo Đilasovog tima pojedini u DS-u u šali gledaju i kao dobru porodičnu taktiku.

- Tačno je da su se Božovići našli na suprotnim stranama, ali to i nije tako loše pošto će, ko god da pobedi, s njim pobediti i porodica Božović - u šali nam je juče rekao jedan od viđenijih demokrata.

Političke razlike ne sprečavaju Božoviće da budu u dobrim odnosima. Neće sin na oca, ni obrnuto.

Politika je to...

Pogledajte još