Zvezda jedan od favorita

BEOGRAD, 1. oktobra 2012. (Beta) - Trener košarkaša Zadra Ante Nazor rekao je u ponedeljak pred utakmicu 2. kola Jadranske lige protiv Crvene zvezde u Zadru da je beogradski klub jedan od favorita u toj regionalnoj ligi.

"Zvezda je jedan od favorita u ovom takmičenju i znaju da igraju košarku, ali mi ćemo odgovoriti na način koji je na tragu naše prve utakmice, pre svega energetski", rekao je Nazor, a preneli su hrvatski mediji.

Zadar je u prvom kolu Jadranske lige izgubio u gostima od beogradskog Partizana sa 81:74.

Crno-beli su taj meč završili bez glavnog trenera Duška Vujoševića, koji je u pretposlednjem minutu treće četvrtine dobio drugu tehničku grešku. Posle toga je publika počela da ubacuje razne predmete u teren, zbog čega su igrači Zadra napustili halu i vratili se tek posle oko pet minuta.

Direktor Zadra Branko Skroče pozvao je navijače njegove ekipe da pokažu da su bolji od publike u Beogradu.

"Pozvao bih sve naše navijače da u svakom slučaju naprave sportsku atmosferu i da pokažemo kako smo bolji nego što je bila publika u Beogradu. Zamolio bih naše navijače da ne nose nikakve rekvizite sa sobom. Svaki pokušaj da utakmica nalikuje onoj u Beogradu biće sprečen", kazao je Skroče.

Zadar će dočekati Crvenu zvezdu u utorak u 18 sati.

Pogledajte još