Javor će pokušati da iznenadi Zvezdu

"Očekujem pune tribine, a cilj je da, kao i na svakom drugom meču, pružimo svoj maksimum. Pozitivan rezultat nekada može doći i kao splet okolnosti, a igre koje pružamo su naš veliki adut i razlog za optimizam", rekao je Dodić novopazarskom radiju Sto plus.

Javor je trenutno 10. na tabeli Super lige Srbije sa devet bodova, dok je Crvena zvezda na trećoj poziciji sa 16 bodova.

Dodić za sutrašnju utakmicu neće moći da računa na Vladimira Radivojevića, koji je dobio crveni karton u pobedi od 3:1 nad OFK Beogradom u prošlom kolu.

"Još nekoliko igrača se žali na lakše povrede, a mali fond igrača je naš veliki problem. Imamo težak i zgusnut raspored, obzirom da nas već u nedelju očekuje gostovanje Partizanu, ali pre ili kasnije morate igrati sa svakim rivalom", kazao je Dodić.

Trener Javora je ocenio da bi njegovoj ekipi više odgovaralo da je meč protiv Crvene zvezde odigran u terminu koji je bio predviđen za prvo kolo Super lige.

"Sa ove tačke gledišta, bilo bi nam lakše da smo meč igrali u predviđeno vreme, jer je Crvena zvezda tad bila u problemima. Posle toga, angažovali su nekoliko dobrih igrača i novog trenara, pa su u usponu forme i seriji pobeda", zaključio je Dodić.

Utakmica između Javora i Crvene zvezde igraće se sutra u 15.30 u Ivanjici.

Beta

Pogledajte još