Adrijano se ipak vratio fudbalu

SAO PAULO , 2. oktobra 2012. (Beta-AP) - Brazilski fudbaler Adrijano Leite Ribeiro ipak se u utorak vratio treninzima u Flamengu, posle više od šest meseci pauze zbog operacije Ahilove tetive.

Ovaj 30-godišnji napadač pojavio se u trening kampu kluba, samo dan pošto je dobio treće upozorenje jer je propuštao treninge u subotu i ponedeljak.

Adrijano je rekao da je sumnjao da li će se vratiti profesionalnom fudbalu, a postojala su nagadjanja da će se penzionisati. On je, ipak, u razgovoru sa prijateljima i porodicom odlučio tokom prethodne noći da nastavi karijeru.

Flamengo je objavio da je prihvatio povratak ovog fudbalera pošto je prihvatio uslove koji su mu nametnuti, poput odlaska kod psihologa.

Direktor Flamenga Zinjo rekao je da Adrijano neće igrati utakmice dok klub ne proceni da je psihički i mentalno spreman i dodao da je bio zabrinut šta bi se dogodilo sa Adrijanom da je prestao da se bavi fudbalom.

Adrijanovu karijeru obeležili su brojni skandali nevezani za fudbal, kao što je svadja sa devojkom na javnom mestu, alkoholizam, a najveći je policijska istraga zbog povezanosti sa narkobosovima u svom rodnom gradu, iako fudbaler nikada zbog toga nije bio optužen.

Pogledajte još