Janevski objavio spisak Makedonije za utakmicu sa Srbijom

Makedonci će prvo dočekati Hrvatsku u Skoplju 12. oktobra u trećem kolu Grupe A, a potom će na istom stadionu igrati protiv Srbije četiri dana kasnije.

Na spisku su golmani: Kristijan Naumovski (Dinamo Bukurešt), Martin Bogatinov (Karpati), Tome Pačovski (Mehelen);

odbrambeni fudbaleri: Boban Grnčarov (Botev), Danijel Georgijevski (Steaua), Stefan Ristovski (Bari), Nikolče Noveski (Majnc), Vanče Šikov (Volin), Bojan Markovski (Apolon), Goran Popov (Vest Bromvič Albion), Aleksandar Lazevski (Partizan);

vezni igrači: Nikola Gligorov (Alki), Muhamed Demiri (Tun), Veliče Šumulikoski (Tjanđin Teda), Stefan Spirovski (Rabotnički), Darko Tasevski (Šmona);

napadači: Ferhan Hasani (Volfsburg), Ivan Tričkovski (Briž), Stevica Ristić (Suvon), Goran Pandev (Napoli), Mirko Ivanovski (Astra Ploešti), Agim Ibraimi (Maribor) i Dragan Georgiev (Vardar).

Selektor Janevski, koji je nekada bio trener Crvene zvezde, rekao je da među njegovim fudbalerima vlada pozitivna atmosfera.

"Među igračima vlada pozitivna atmosfera pred utakmice sa Hrvatskom i Srbijom. Do sada smo odigrali dve odlične utakmice u Zagrebu i Glazgovu, a nadam se da ćemo i sada dati sve od sebe da uz veliku podršku navijača ostvarimo pozitivan rezultat", rekao je Janevski.

Makedonci su u prvom kolu Grupe A izgubili u Zagrebu od Hrvatske sa 1:0, dok su u drugom odigrali nerešeno 1:1 na gostovanju u Škotskoj.

Beta

Pogledajte još