Predstavljen "Kuvar za sva vremena"

Na promociji „Kuvara za sva vremena“, u neformalnoj atmosferi i prijatnom ambijentu knjižare „Delfi“, novinare beogradskih redakcija ugostila je naša poznata glumica Gorica Popović. I sama poznata kao vrsna kuvarica, prisutnima je kroz pregršt anegdota i kulinarskih zgoda iz sopstvenog života predstavila ovaj koristan i inspirativan vodič kroz svakodnevnu kuhinju. Nakon zanimljivog druženja, gostima su bile poslužene razne đakonije pripremljene po pojedinim receptima iz „Kuvara za sva vremena“ i naravno, šoljica Grand kafe Gold.

Nina Cvetković, senior brand menager Grand kafe, objasnila je da su pošli od pitanja koje sve mlade domaćice postavljaju sebi - šta kuvati. „Unutra su kompletni recepti i svi tajni sastojci koji jedno jelo čine kompletnim i tako smo došli do knjige recepata koju želimo da poklonimo prijateljima.“

Direktor Lagune Dejan Papić ocenio je da akcije Grand kafe imaju i mnogo širi društveni značaj, podsetivši da je Grand Aroma lansirala promotivno pakovanje kafe upotpunjeno specijalnom kolekcijom knjiga u izdanju Lagune. „’Kuvar za sva vremena’ beleži jedan od najvećih početnih tiraža . Ova knjiga je tako jednostavna a tako potrebna. Uz Grand prom smo dobili kuvar u kome su svi dobri recepti na jednom mestu a koji će ući u 150.000 domova.

„Kuvar za sva vremena“ sadrži recepte za tradicionalna jela koji žive generacijama i u sebi nose ukuse i mirise nečeg izuzetnog. Predviđen je da se otvara kao spomenar najlepših dana. Ovaj jedinstveni kuvar pomoćiće vam da oživite zalogaje davnina i ispunite svoj dom mirisima koji su se širili i prabakinom kuhinjom.

Pogledajte još