Dodić: Zvezda se provukla, zaslužili smo barem bod

"Čestitam Zvezdi na pobedi, ali ne mogu da se otrgnem utisku da su nam se provukli u ovoj utakmici, jer mislim da smo zaslužili barem jedan bod", rekao je Dodić agenciji Beta posle odložene utakmice prvog kola Super lige odigrane u Ivanjici.

Javor je poveo preko Onjila Ifeanija u 49. minutu, ali su crveno-beli golovima Ognjena Mudrinskog u 55. i Darka Lazovića u 81. uspeli da preokrenu.

"Prvo poluvreme nije bilo uzbudljivo, s obzirom da im nismo dozvolili da stvore šansu. Drugo je bilo mnogo bolje, bilo je i golova i prilika. Uspeli smo da povedemo, ali je Zvezda izjednačila posle samo pet minuta", kazao je Dodić.

POGLEDAJ VIDEO: Javor - Crvena zvezda 1:2

Trener Javora je istakao da su ulazak Darka Lazovića u igru u timu Zvezde posle primljenog gola i promašaj Ifeanija u 73. minutu ključni trenuci utakmice.

"Dva ključna trenutka utakmice su ulazak Lazovića i naša velika šansa koju je propustio Ifeani, kada je izašao sam ispred golmana Bobana Bajkovića i tada je sreća spasila Zvezdu, a oni su nas za taj promašaj surovo kaznili golom Lazovića, koji nam je pravio mnogo problema od ulaska u igru"
, rekao je Dodić.

Javor je posle poraza ostao na 10. mestu na tabeli Super lige sa devet bodova, dok je Zvezda pobedom izbila na vodeću poziciju.

Beta

Pogledajte još