Emisija Preljubnici- Prestupnici ukusa

Niko ko je imao (ne)priliku da pogleda emisiju "Preljubnici" koja se emituje na "ružičastoj" televiziji, u udarnom terminu u 17 časova, nije ostao ravnodušan. Termin prikladan, taman da zameni španske ili turske serije pošto je scenario ravan nekoj jeftinoj produkciji.

Voditelj je Goran Stoićević Karamela, što čitavoj priči daje posebnu notu. Unet u priču, potrešen i preplašen. Ko može ovo da gleda a da ne poželi da se ostvari proračanstvo Maja?
(old_image)

Emisija „Preljubnici” se godinama uspešno prikazuje u zemljama regiona, i u njoj se govori, baš kao što i sam naziv kaže, o preljubnicima u vezama i brakovima. Kada jedan od parnera posumnja da je prevaren, pozove rijaliti i kreće lov na varalicu.

Agenti detektivske agencije „Protekta” tada stupaju na snagu i kreće praćenje kretanja osumnjičenog. Kada se dođe do dokaza, osoba koja se prijavila za šou ima priliku da prva sazna s kim je njen partner vara. A gledaoci željni sveže krvi jedva čekaju da vide kako to reaguju oni koji su uhvaćeni i oni koji su prevareni.

Na Tviteru kažu da ovakav talenat za glumu imaju samo Iva Štrljić i Milica Milša, a šta vi kažete?

Pogledajte još